Single Blog Title

This is a single blog caption

Kuprešak ponovno u Bjelovaru

Najbolji nogometaš Bjelovara iz prošle sezone bit će veliko pojačanje za momčad trenera Maria Kosa, a zadovoljstvo Kuprešakovim povratkom nije krio ni predsjednik Josip Juraj Tominac

Nakon samo jedne polusezone provedene u jednom austrijskom niželigašu, Pejo Kuprešak prošli se tjedan vratio u Nogometni klub Bjelovar. Najbolji nogometaš Bjelovara iz prošle sezone bit će veliko pojačanje za momčad trenera Maria Kosa, a zadovoljstvo Kuprešakovim povratkom nije krio ni predsjednik Josip Juraj Tominac.

– Svi u klubu smo mišljenja da bolje pojačanje od Kuprešaka nismo mogli dovesti. Riječ je o igraču koji bi svojom kvalitetom bio pojačanje i za mnoge prvoligaške i drugoligaške klubove. Ovim potezom smo pokazali da i dalje imamo velike ambicije, a ono što je posebno važno je činjenica da smo suradnju dogovorili na duže vrijeme – naglasio je Tominac, a s dogovorom je zadovoljan bio i Kuprešak.

– Bjelovar je moj klub i tu se osjećam kao kod kuće. Ono što mogu obećati je da ću dati sve od sebe da odigram što bolje i da pomognem momčadi da do kraja sezone ostvari što bolji plasman. Vjerujem da ćemo se tijekom ljeta dodatno pojačati i da ćemo sljedeće sezone napasti drugu ligu – najavio je Kuprešak.


Leave a Reply