Single Blog Title

This is a single blog caption

Bjelovarčani izgubili od vodećeg Varaždina, Mladost odigrala neriješeno u Požegi

NK Varaždin je došao u punom sastavu u Bjelovar. Mi smo utakmicu dobro otvorili. Imali smo u prvom poluvremenu par izglednih prilika da povedemo, ali nije bilo sreće – rekao je nakon utakmice Josip Juraj Tominac, predsjednik Bjelovara.

NK Bjelovar je u subotu, 25. ožujka, na Gradskom stadionu ugostio NK Varaždin od kojeg je izgubio 0:2. Prije početka utakmice snimljena je fotografija za povijest, pri čemu su članovi kluba i simpatizeri na travi igrališta postrojili su se u obliku slova NK BJ.

– NK Varaždin je došao u punom sastavu u Bjelovar. Mi smo utakmicu dobro otvorili. Imali smo u prvom poluvremenu par izglednih prilika da povedemo, ali nije bilo sreće. NK Varaždin je iz jednog udarca zabio dva gola i pokazao da su iskusna i karakterna momčad koja i kada igra lose, uspije individualnom kvalitetom pojedinaca dobiti utakmicu. Čestitao bi protivniku na pobjedi iako je pobjeda mogla biti i na našem kontu. Na kraju bih se htio zahvaliti svima koji su sudjelovali u snimanju naše fotografije za povijest, a koja je samo uvod u veliko slavlje iduće godine kada slavimo 110 godina NK Bjelovar. Hvala svima što su kupnjom ulaznice pomogli udruzi OSIT  – rekao je nakon utakmice Josip Juraj Tominac, predsjednik Bjelovara.

 


Leave a Reply